René Vis

Welkom op mijn website. Ik ben René Vis, dichter en Nederlandstalige zanger-liedjes-schrijver, en vanaf 2000 Haarlemmer. Sinds de jaren 1990 schrijf ik gedichten. Ongeveer in diezelfde periode heb ik een gitaar gekocht en heb mezelf de basisaccoorden geleerd. De eerste liedjes ontstonden kort daarna. Na een aantal muzikale omzwervingen ben ik anno 2018 ‘back to basics’ gegaan: zang en akoestische gitaar.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In 2017 heb ik in eigen beheer twee gedichtenbundels uitgebracht: ‘Overnachtende Gedachten’ en ‘Voorbij Dichterbij’. In de afgelopen jaren heb ik bij diverse gelegenheden mijn gedichten voorgelezen en mijn liedjes voor publiek gespeeld. Die optredens moeten er meer worden. Ik heb mij reeds opgegeven voor ‘Gluren Bij De Buren’ in Haarlem, op zondag 10 februari 2019. Ook voor en na die datum ben ik beschikbaar om mijn liedjes en gedichten in Haarlem en regio voor klein publiek te brengen. Je kunt via deze website of via rene vis@gmail.com reageren.

Hieronder staan links naar mijn muziek op Bandcamp, alle in totaal vijftig  gedichten uit mijn twee bundels en enkele live video’s.

Haarlem, november 2018

Mijn muziek op Bandcamp

Bundel ‘Overnachtende Gedachten’

Bundel ‘Voorbij Dichterbij’

Live video’s

Dit bericht is geplaatst in Creatief. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.