Introductie

Ik ben René Vis en woon in Haarlem. Via deze site presenteer ik mijn gedichten, Nederlandstalige liedjes en Engelstalige songs. In het najaar van 2016 verscheen mijn eerste gedichtenbundel ‘Overnachtende Gedachten’, in september 2017 gevolgd door de tweede, ‘Voorbij Dichterbij’. Via de links in de zwarte balk hierboven zijn de gedichten te lezen in dezelfde volgorde als in de bundels. Op mijn Bandcamp account zijn mijn Nederlandstalige en Engelstalige albums te beluisteren en te downloaden. Onder ‘Video’ staan vijf live versies van mijn liedjes. 

Voor een niet al te groot maar wel geïnteresseerd publiek wil ik mijn gedichten en liedjes (met eigen gitaarbegeleiding) presenteren, bijvoorbeeld in huiskamers in de wijde regio van Haarlem. Een voorbeeld van zo’n optreden is te zien onder ‘Video’, waar ik op de eerste video ‘Mensen Om Je Heen’ speel in een huiskamer. De zes tracks op het album ‘Zaterdag Live’ zijn opgenomen tijdens datzelfde huiskameroptreden in Haarlem Schalkwijk in november 2017.   

November 2017

Discografie:

Nederlandstalig:

‘Dit Is René Vis’ (2017)
‘De Doorsnee Kleine Man’ (2017)
‘Watersnaters’ (2017)
‘Zaterdag Live’ (2017)

Engelstalig:

‘2014’ (2014)
‘For Honeylips And Lonely Hearts And Universal Little Men’ (2015)

Dichtbundels:

‘Overnachtende Gedachten’ (2016)
‘Voorbij Dichterbij’ (2017)

Dit bericht is geplaatst in Creatief. Bookmark de permalink.

2 reacties op Introductie

 1. Annemarie Broek schreef:

  Hé René, wat stoer zo’n website vol poëzie en muziek.
  Mijn ene website staat vol met allerlei artikeltjes over dingen die mij raakten (www.zonnemariehaarlem.nl/). Mijn andere (longen.zonnemariehaarlem.nl) wordt gevuld met bewerkingen van longpunt-verslagen.
  Ik zou dolgraag op deze voet met Wilma Geldof door willen gaan. Maar dat kan geloof ik niet. Groter of ingewikkelder hoeft van mij niet.
  Zie je woensdag! Annemarie Broek

 2. admin schreef:

  Hoi Annemarie, Dank je voor het compliment. Ik zie nu pas je reactie. Kun je nagaan hoe bedreven ik al ben in het ‘beheren van een website’. Straks ga ik jouw websites bekijken. Alvast een mooie naam: zonnemariehaarlem, vind ik. Ik wil veel meer aan de weg gaan timmeren. Zaterdag sta ik met mijn gedichten op de Heemsteedse Kunstbeurs, volgende week woensdag speel en zing ik voor het eerst mijn liedjes voor een groot publiek, in een buurtcentrum hier in Schalkwijk. Ik vind de cursus en de manier waarop Wilma het doet ook erg leuk. Je ontdekt inderdaad nieuwe manieren. Ik dacht ook niet dat er een soortgelijke ‘vervolgcursus’ is. Zie je volgende week woensdag! Groet, René

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.