Even een introductie…

DEZE WEBSITE IS NOG ‘UNDER CONSTRUCTION’ 

Ik ben René Vis en ben in 1959 geboren in Amsterdam. Uiteindelijk kwam ik in 2000 in Haarlem terecht. Op deze site presenteer ik mijn gedichten, Nederlandstalige liedjes en Engelstalige songs. In februari 2017 verscheen mijn eerste gedichtenbundel ‘Overnachtende Gedachten’, in september 2017 gevolgd door de tweede, ‘Voorbij Dichterbij’. Als je op de titels klikt, kom je terecht bij de gedichten, in dezelfde volgorde als in de bundels. Op mijn Bandcamp account zijn mijn Nederlandstalige en Engelstalige albums te beluisteren en te downloaden. Onder ‘Video’ staan vijf live versies van mijn liedjes. 

Voor een klein publiek, bijvoorbeeld in huiskamers, wil ik mijn gedichten voordragen en mijn Nederlands- en Engelstalige liedjes en songs met gitaarbegeleiding ten gehore brengen, in de wijde regio rondom Haarlem.

November 2017

Discografie:

Nederlandstalig:

‘Dit Is René Vis’ (2017)
‘De Doorsnee Kleine Man’ (2017)
‘Watersnaters’ (2017)
‘Zaterdag Live’ (2017)                                                                                                                       ‘Zolderpijn’ (2018)

Engelstalig:

‘2014’ (2014)
‘For Honeylips And Lonely Hearts And Universal Little Men’ (2015)

Dichtbundels:

‘Overnachtende Gedachten’ (2017)
‘Voorbij Dichterbij’ (2017)

Dit bericht is geplaatst in Creatief. Bookmark de permalink.

2 reacties op Even een introductie…

 1. Annemarie Broek schreef:

  Hé René, wat stoer zo’n website vol poëzie en muziek.
  Mijn ene website staat vol met allerlei artikeltjes over dingen die mij raakten (www.zonnemariehaarlem.nl/). Mijn andere (longen.zonnemariehaarlem.nl) wordt gevuld met bewerkingen van longpunt-verslagen.
  Ik zou dolgraag op deze voet met Wilma Geldof door willen gaan. Maar dat kan geloof ik niet. Groter of ingewikkelder hoeft van mij niet.
  Zie je woensdag! Annemarie Broek

 2. admin schreef:

  Hoi Annemarie, Dank je voor het compliment. Ik zie nu pas je reactie. Kun je nagaan hoe bedreven ik al ben in het ‘beheren van een website’. Straks ga ik jouw websites bekijken. Alvast een mooie naam: zonnemariehaarlem, vind ik. Ik wil veel meer aan de weg gaan timmeren. Zaterdag sta ik met mijn gedichten op de Heemsteedse Kunstbeurs, volgende week woensdag speel en zing ik voor het eerst mijn liedjes voor een groot publiek, in een buurtcentrum hier in Schalkwijk. Ik vind de cursus en de manier waarop Wilma het doet ook erg leuk. Je ontdekt inderdaad nieuwe manieren. Ik dacht ook niet dat er een soortgelijke ‘vervolgcursus’ is. Zie je volgende week woensdag! Groet, René

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.